6976894692 Χαλανδρίτσα Πατρών Ερύμανθος adonisbitsis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Μπίτσης Αντώνιος
Βιομηχανικά Δάπεδα Πάτρα
Ραβδωτές Ράμπες - Σταμπωτά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα
 
 

Ανακαλύψτε τον κόσμο της επιχείρησης του Αντώνη Μπίτση, που εδρεύει στην Χαλανδρίτσα της Πατρών. Στηριζόμαστε στην ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τον σεβασμό προς το περιβάλλον για να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις στους πελάτες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και αισθητικής σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, ένα επιχειρηματικό περιβάλλον ή οποιονδήποτε άλλο χώρο, εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα που ξεχωρίζουν.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών στον χώρο των δαπέδων, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε το πώς μπορούμε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
Card image cap
Διάστρωση Σκυροδέματος με Τεχνολογία Laser Screed

Η εφαρμογή της τεχνολογίας Laser Screed εξασφαλίζει την ταχύτερη, πιο ποιοτική και οικονομική διάστρωση σκυροδέματος.

Card image cap
Βιομηχανικά Δάπεδα

Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων που αντέχουν στον χρόνο και τις αντίξοες συνθήκες

Card image cap
Εποξειδικά Δάπεδα

Τα εποξειδικά δάπεδα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για χώρους που αντιμετωπίζουν υψηλές απαιτήσεις, όπως εργοστάσια, εργαστήρια και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Card image cap
Ραβδωτές Ράμπες

Προσφέρουμε την κατασκευή ραβδωτών ραμπών που βελτιώνουν την ασφάλεια σε χώρους όπου απαιτείται η παρουσία υγρών ή λιπαρών ουσιών.

 
 
 
 
 
 
 
Σταμπωτά Δάπεδα
 
Ειδικευόμαστε στη δημιουργία σταμπωτών δαπέδων με εντυπωσιακά σχέδια χρωμάτων και συνδυασμών. Αυτό το είδος δαπέδων είναι ιδανικό για κατοικίες, εμπορικούς χώρους και εξωτερικούς χώρους που απαιτούν μοναδική εμφάνιση και αντοχή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

adonisbitsis@gmail.com
 
 

6976894692
 
 

Χαλανδρίτσα Πατρών Ερύμανθος