6976894692 Χαλανδρίτσα Πατρών Ερύμανθος adonisbitsis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Μπίτσης Αντώνιος
Βιομηχανικά Δάπεδα Πάτρα
Ραβδωτές Ράμπες - Σταμπωτά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα
 
 

Καλωσορίσατε στην επιχείρηση του Αντώνη Μπίτση, τον εξειδικευμένο στην κατασκευή βιομηχανικών και σταμπωτών δαπέδων που εδρεύει στην Χαλανδρίτσα της Πατρών. Στην επιχείρησή μας, η ποιότητα και η προσήλωση στην τέχνη του φυσικού συνδυάζονται με τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

 

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών στον χώρο των δαπέδων, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε: Κατασκευή βιομηχανικών και σταμπωτών δαπέδων, εποξειδικά δάπεδα, ραβδωτές ράμπες και διάστρωση σκυρoδέματος με τεχνολογία Laser Screed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δάπεδα Υψηλής Ποιότητας
 

Στην επιχείρηση του Αντώνη Μπίτση, δεσμευόμαστε για την αρτιότητα, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κατανοούμε ότι κάθε έργο απαιτεί μια μοναδική προσέγγιση και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την εξειδικευμένη εμπειρία μας για να κατασκευάσουμε κάτι ξεχωριστό και εξαιρετικό.

 

Η δέσμευσή μας στο περιβάλλον και στην χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Καθώς δημιουργούμε καλλίγραμμα και λειτουργικά έργα, επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

adonisbitsis@gmail.com
 
 

6976894692
 
 

Χαλανδρίτσα Πατρών Ερύμανθος